Corporate Security til din Home Business

Ordene Corporate sikkerhed kan fremmane billeder af en gruppe af techies arbejder i en wire-fyldt kælderlokale af Microsoft eller HP, bekæmpelse af hackere og terrorister online ved hjælp af ord som algoritme og kryptering. Hvis du ejer din egen virksomhed, ikke Tillad dig selv at tro, at sikkerhed er kun for store selskaber. Enhver virksomhed, stor eller lille, teknologiske eller traditionelle, har to store sikkerhedsmæssige bekymringer: beskyttelse af oplysninger, og hardware.
Corporate sikkerhed: oplysninger
Oplysninger er den råvare, der gør virksomheder unikke. Disse oplysninger kunne være en proces din virksomhed gør bedre end andre; eller det kunne være sådan gør det unikke produkt, du sælger; eller det kunne være en samling af oplysninger, som du har, at andre vil have adgang til. Under alle omstændigheder, kunne beskytte de oplysninger, der gør virksomheden levedygtig betyde økonomiske liv eller død for din venture. Der er tre simple corporate sikkerhedsløsninger du kan implementere for at mindske sandsynligheden for, at dine oplysninger bliver lækket eller mistet.
Laver ofte tilbage ups. Hvis du er ligesom 90% af computerbrugere derude er, der bruger Windows, ved at trykke på [ctrl] + S en vane værd danner. Udover oplysninger er tiden en af dine mest værdifulde ressourcer, så du ikke kan råd til at tabe timers arbejde hver gang ordningen krak. Gem dit arbejde så ofte som du holder op med at skrive. Gør yderligere kopier af master filer andre steder ved siden af din harddisk vil betyde, du ikke vil miste alt Hvis din harddisk bliver beskadiget. Holde disse diske i et sikkert sted, hvor du kan nemt få adgang til dem. Hvis du har brug for.
Hemmeligholde hemmelige passwords. Dette kan synes som en no-brainer, men alt for ofte vi tænker af adgangskoder og ubehageligheder bremse os. Systemer er beskyttet med en adgangskode til at sikre, at kun de personer, der skal tillades adgang tildeles adgang. Hvis du arbejder ud af et hjemmekontor og har lille ansigt til ansigt interaktion med kunder eller kunder, kan du blive fristet til at forlade dit system ulåst eller pin en liste over dine brugernavne og adgangskoder i nærheden af computeren. Husk at børn er nysgerrige og smart, og i kun et par klik med musen kan de ved et uheld slette vigtige filer. Gør dig selv tjeneste af huske dine adgangskoder og ændre dem på lejlighed.
Vedligeholde en opdateret computersystem. Computere, der kører langsommere har også frygtelig tendens til at få overbelastet og lukke ned. Internettet er en af de største syndere af bogging ned din oparbejdelse hastighed, men kører flere programmer på samme tid vil også gøre det. Holde din processor og hukommelse up-to-date vil bidrage til at sikre, at du er i stand til at udføre alle de opgaver, der kræves af dig uden at bruge en masse tid venter på din computer til at indhente.
Corporate sikkerhed: Hardware
Chancerne er gode, at IBMs årsbudget teknologi er ganske lidt større end dit hjem virksomhed budget. Mellem at sætte mad på bordet og dække driftsomkostningerne for din virksomhed, kan Køb nyt udstyr synes som en luksus, du behøver aldrig. Beskytte din computersystem mod virus, spion ware og skadelig software er en af de mest omkostningseffektive måder at sikre din computer vil vare så længe som du skal bruge den til.
Vide, hvad der er på din computer. Virus kan komme gennem e-mail, diske eller på internettet, og er typisk godt skjult på din harddisk. Udføre systematisk kontrol af de midlertidige internetfiler, cookies-mappe, og resten af din harddisk til at sikre, at du ved et uheld ikke har plukket op en virus. Software kan købes som spam-filtre og hjælper dig med at administrere internetfiler og cookies, der er hentet automatisk på computeren. En proaktiv tilgang i bekæmpelse af virus og spion ware er normalt den mest effektive måde at sikre din hardware bliver beskyttet.
Men corporate sikkerhedsløsninger kan synes som en luksus dit hjem virksomhed ikke har råd til, beskytte oplysninger, og hardware er prioriteter, som alle virksomheder bør have. Efter disse enkle, billige løsninger til almindelige sikkerhedsproblemer din virksomhed kan have vil gå langt i at hjælpe dig lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.