Regnskabsmæssige fagfolk: Er nødvendigt?

Din virksomhed brug for en ekstern revisor?
Det hele afhænger af. Hvis du har brug for en revideret eller gennemgik regnskabet, så ja, du har brug for en CPA. Under alle omstændigheder er det altid en god ide at bevare et forhold med en revisor uanset hvor lille din virksomhed. Uanset om din revisor er en CPA er op til dig. Det virkelige spørgsmål er: I hvilket omfang behøver du udenfor REGNSKABSASSISTANCE? Det afhænger også du og arten af din virksomhed.
Jeg starter altid med formaning: The sorteper stopper med dig! Du kan ikke råd til at tage afstand fra at forstå betydningen af regnskabet. Hvis du udelukkende stole på din regnskabspersonale eller revisor for helt nøjagtige finansielle data, så beder du om problemer. Hvis du går til egen eller styre en virksomhed, så har du et ansvar for at lære at tale sproget i business. Sproget i business er regnskabsmæssige viden.
Hvordan involveret du bliver i regnskabsmetode vil blive bestemt af tidsplaner, din mentale pre disposition, ønske om kontrol, cash flow, osv. Et scenario, er hvis du har råd til det, at ansætte en intern regnskabspersonale at udarbejde regnskaber på månedsbasis og har en ekstern revisor kontrollere dem. En anden fælles scenario er at forberede en del af samling selv, som f.eks forbereder en salgskladde og en kontante udbetalinger kladden, og derefter leje en eksterne revisor til at udarbejde en bankafstemning og årsregnskabet for dig. Nogle gør det på en månedlig basis, andre kvartalsvis. Nogle virksomhedsejere lave bøger selv hele året og overgive dem til revisor ved udgangen af det år at kontrollere saldi og gøre posten afskrivningen til skattemæssige formål.
Der er mange måder at arbejde med en revisor. Uanset hvad, skal du lære nok om bogføring for at kunne kommunikere intelligent med din revisor. Da du er intimt involveret i din virksomhed kan du genkende faresignalerne, der ikke engang din revisor vil se.
Valg af en revisor
Bygger på de gule sider til at finde en revisor kan være risikabelt. Den bedste måde at finde nogen professional er af en henvisning. Men du skal interviewe potentielle revisorer før du logger. En af de første prioriteter er at finde ud af, hvad deres erfaringer er. Din virksomhed kan have meget specifikke regnskabs- og skattemæssige spørgsmål, der kræver en vis mængde af ekspertise. Måske har du en fremstilling bekymring. Hvad revisor ved om råvarer, Work-in-proces, og færdige varer opgørelse regnskab? Kender revisor opsætning af job-koster og overhead byrder? Spørg efter referencer fra andre lignende-slags virksomheder.
Husk, at du kan gå til en etableret virksomhed med et godt ry, men med hvem du kommer til at have et forhold? Er din konto stor nok til at berettige et forhold med en partner? Du skal føle sig trygge med den person, der er tildelt til din konto. Måske kan et mindre firma med fire eller fem revisorer, der alle garvede veteraner fungere bedre.
Du vil også ønsker en person, med hvem du kan forholde sig. Evnen til at kommunikere er en afgørende faktor. Din revisor kan være teknisk dygtige men kan du forstå, hvad han eller hun har fortalt dig? Han eller hun lytte når du stille spørgsmål? Vær ikke bange for at bede om en anden, hvis du har svært ved at kommunikere.
Et andet vigtigt kriterium er “tilgængelighed”. Er din revisor for travlt til at tale med dig? Kan du få dine spørgsmål besvaret inden for en rimelig frist? Føler du dig vigtigt at ham eller hende? Kan opstå situationer, hvor du har brug for oplysninger straks at gøre en vigtig beslutning for business eller skat, vil din revisor reagere hurtigt?
Sidst men ikke mindst er den revisor fakturering praksis. Fakturering praksis varierer fra virksomhed til virksomhed. Nogle firmaer er meget aggressiv og lægger enormt pres på personale og partnere til at fakturere hvert minut, de kan. Nogle virksomheder kræver en revisionsproces, før nogen arbejde går ud af døren. Det betyder, at enhver person, der udfører arbejde på din konto, herunder den person, der sætter stempel på konvolutten, regninger du for det.
Finde ud af på forhånd hvad der sker hvis du ringer til virksomheden for at stille et simpelt spørgsmål, der tager mindre end fem minutter at besvare. Faktureres du for fem minutter eller er du faktureres i intervaller af 15 minutter, selvom du kun talte for fem? Nogle virksomheder retfærdiggøre denne tilvækst fakturering ved at forklare, at du betaler for at bogholderen ekspertise, der har taget år at erhverve, derfor, de siger, det er det værd.
Nogle regnskabsmæssige praktiserende læger opkræver en fast sats for tjenesteydelser eller en kombination af flade tjenester og timebasis afgifter. For eksempel, kan en revisor oplade $200 om måneden for at forberede en månedlig finansieringsoversigt men charge $100 en time til særlige projekter. Inden for den månedlige gebyr, kunden kan ringe til at stille spørgsmål, der vare 15 minutter eller mindre uden ekstra beregning. Denne måde klienten er ikke tilbageholdende med kald. At få dine spørgsmål besvaret kan forhindre lidt problemer senere bliver større dyrere problemer.
Meget ofte projekter tager længere at gennemføre end forventet. Komplikationer opstå og den praktiserende læge skal betales for hans eller hendes arbejde. Altid insistere på, at hvis der skal være ekstra gebyrer ud over det har været aftalt, at revisor får din godkendelse første. Sørg for at præcisere disse procedurer, før de indleder en bogholder i en “ansættelsesbrev”. Dette er et dokument, der staver ansvar for begge parter og hvordan forholdet vil arbejde.
Husk, der er absolut ingen grund til at være skræmt af din revisor. Efter alt, du betaler for tjenesterne, og jeg lover dig, at bogholderen ønsker din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.