Følelsesmæssig tilfredsstillelse – udfordringen

Opfylder en Franchise dine behov?

Ser du frem til fredag eftermiddag eller mandag morgen? Måske er den sande lakmusprøven på lykke. Hvis du tænker på, at der er kun én dag til at gå før den weekend, da du bare kom tilbage fra frokost på onsdag, må det være tid til en forandring. Måske din daglige aktiviteter er simpelthen ikke alle at opfylde. Måske er du i en blindgyde, og det føles som du er nødt til at kravle op på siden af Chrysler bygningen for at komme ud.

Jeg synes at bære en vis skyld i weekenden, fordi jeg altid ser frem til mandag morgen. Jeg ved, den næste udfordring opholder sig dér. Selv om jeg helt sikkert nyde min fritid, lader det til at jeg altid søger efter den næste lejlighed til at rev op, og den næste udfordring for at være i erhvervslivet. Det er min overbevisning, at langt størstedelen af os, alle medlemmer af den samme realm af menneskeheden, glip af muligheden for at føle at motivation i vores arbejde.

I gennemsnit er hver enkelt af os får omkring 3 milliarder hjerteslag. Vi alle nødt til at finde ud af, hvad de skal gøre med dem. Hvis du lider gennem 35 til 40 timer om ugen i et job, der tilbyder ingen udfordring, måske alternativer skal undersøges. Måske er der en masse blod pumpes intetsteds.

Nu er der ikke for at sige, at mange jobs ikke tilbyde denne udfordring. Mange af samfundets bedste producenter er ansat, og gennem denne beskæftigelse, hjælpe de deres virksomheder opnå store ting. Hvis det er dig, så løse disse ydmyge tanker ikke din situation.

På den anden side, hvis det virker som om det er bare forbi en million klokken, og det er virkelig lige før din morgen pause på tirsdag, er så det sandsynligvis tid til en nytænkning. Tale af pauser, tror jeg, den sidste formelle pause jeg tog var i 1977. Jeg finder, at pauser er ikke så meget sjov som erhvervslivet ved hånden, så hvorfor gider? Nu, er nødt til at have nogle psykoanalytikere søger mig ud at slather nogle visdom på mig som kakaosmør på en solskoldning. Det er prisen for kærlige, hvad du gør.

Hvis du er ved at undersøge alternativer for dig selv, og du gennemgår en Franchise lejlighed, er der mange objektive faktorer til at evaluere. I en tidligere artikel om ‘Kontrol af din skæbne’ diskuterede jeg den kendsgerning, at hver analyse bør omfatte standard af sammenligning risiko at vende tilbage. Det bør omfatte indkomst fremskrivninger, og pengestrømme. Det bør omfatte en analyse af finansiering avenuer, site udvælgelse alternativer og mange andre objektive kriterier kan føre til en endelig beslutning om at blive iværksætter. Løbet af due diligence bør være drevet af en systematisk tilgang til hvert af disse elementer.

Følelsesmæssig tilfredsstillelse skal dog også vurderes, hvis du virkelig ønsker at træffe den rigtige beslutning for dig selv. Hvis du har behov for til at imødegå udfordring, samt væksten i din dag, skal du afgøre, om dit job kan eller vil give denne udfordring. Derefter finde ud af, hvis en Franchise kan opfylde dine behov.

I den bog med titlen ‘Trevayne’ af Jonathon Ryder, der er udbredte er et pseudonym for Robert Ludlum, hovedpersonen i det samme navn som titel, sagde; “Jeg kan ikke forestille mig at være døde før jeg formand”. Ked af at ødelægge bogen for dig, hvis du ikke har læst det, men han gjorde det. Er der en udfordring, som du skal opfylde, før der er ingen større mulighed?

Det er virkelig spørgsmålet er det? Lagt i en meget mørkere tone, i en sang kaldet «Hvor vil jeg», sagde Gino Vannelli “hvert åndedrag jeg tager er længere fra Ungdom og tættere på døden.” Whoa, det gør mig til at tænke, jeg skulle sove så meget! Det gør også mig til at føle, at jeg ikke ønsker, birk blade falder på mig, før jeg finde opfyldelse.

Jeg er en ægte tilhænger af Adam Smith, og jeg kan ikke forestille mig, vågne uden drev til at give en form for levering, for at imødekomme en efterspørgsel på markedet. Det er mit selvværd. Det er min grund til uklarhed et spejl. Thats hvorfor jeg tror på det credo, vi har i vores forretning at ‘godt er fantastisk-fjende’.

Finde ud af, i din analyse af en Franchise lejlighed, hvis det vil give den udfordring, du ville ønske var allerede i dit liv. Hvis ikke, så gør det ikke. Sammenlign din aktuelle situation til den situation, du kan oprette for dig selv. Nogle af de relaterede spørgsmål omfatter:

Har du en generel følelse af selvtilfredshed?

Er du glad, når du går hjem om natten?

Er du i stand til at komme videre op ad stigen?

Er du øge din viden og færdigheder hver dag?

Er du vokser eller statisk?

Er der udfordring i dit liv?

Er du respekteret for hvad du gør?

Er du kortlægning en kurs for at nå dine mål, drømme og ønsker?

Hvert spørgsmål skal besvares systematisk fra perspektivet om jobbet er du i det job, du kunne være i, og forretningsmulighed du evaluerer, for at afgøre, hvilket er mest tilbøjelige til at få dig i flugt mod det sted, du ønsker at være.

Hvis du har problemer med at flytte din plads til en oprejst position for tage ud hver morgen, bør du nok se, hvis der er en bedre flyvebesætningen til at hjælpe dig hvor du virkelig ønsker at gå. Måske en Franchise er svaret, og måske er det ikke. Men indtil du stille disse vanskelige spørgsmål, og besvare dem med overbevisning, ikke du ved om du har mulighed for at springe ud af denne blindgyde, og over den Chrysler bygning i en enkelt bundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.