Shopify Betalinger – Klarna-indstillingen

Klarnas betalingsmulighed giver dig mulighed for at sprede omkostningerne ved dit køb over tre lige store rater. Renterne vil ikke blive opkrævet, så du kan købe dyre varer uden at bekymre dig om den endelige pris. Den første rate betales på det tidspunkt, hvor du køber varen, efterfulgt af 30 dages og 60-dages rater. Pay in 4-planen giver dig mulighed for straks at betale hele beløbet i stedet for at vente til senere. Klarna kontrollerer, om du er berettiget til denne betalingsmulighed. Klarna vil også foretage en blød søgning med kreditoplysningsbureauer, men det vil ikke påvirke kredit score.

Klarna tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Klarna giver dig mulighed for at shoppe online og foretage køb i dit hjem uden at bekymre dig om interesse. Du kan vælge at betale nul renter og opdele regningen i tre lige store betalinger. Der kan konfigureres en automatisk betaling hver 30. dag for at sikre, at dine betalinger foretages automatisk. Klarna er den bedste mulighed for alle typer og forbrugere.

Kunder kan betale med deres netbankoplysninger ved hjælp af Klarna Betal nu. Når du har tilmeldt dig, føres du til Klarnas websted. Her kan du gennemgå dine finansieringsmuligheder samt indtaste dine netbankoplysninger. Det er muligt, at du har brug for yderligere oplysninger afhængigt af hvor du bor. Klarna-webstedet omdirigerer dig for at gennemføre din betaling. Klarna sender dig en bekræftelses-e-mail med alle detaljer.

KlarnaPay Later kan aktiveres i din Shopify Payments-butik. køb med klarna Betal senere giver dine kunder mulighed for at acceptere at betale senere for deres køb. Kunder kan vælge mellem en to-ugers eller to-måneders betalingsplan med Klarna Betal senere. Shopify Payments betaler dig de midler, du har modtaget via denne metode. Klarna betalingsmuligheder findes i Østrig, Tyskland og Sverige.

Adyen skal også integreres med betalingsmodulet for at kunne bruge Klarna. Når du integrerer Adyen, skal du indstille det relevante flag for “AUTH”. Du skal også anmode om, at betalingsmetoden føjes til din Adyen-konto. For at sikre succes skal Klarna-ordningen overholdes. Læs deres dokumentation for at få mere at vide om integration af Klarna og Adyen.

Kontakt Klarnas kundeserviceteam via deres hjemmeside, hvis du har spørgsmål. Du kan chatte med dem via live chat eller se ofte stillede spørgsmål. Chat med kundeservicemedarbejdere ved at downloade Klarna-appen. Download mobilappen for at betale Klarna ved hjælp af din smartphone. Dette vil gøre det nemt at betale dine regninger online. Klarnas servicevilkår hjælper dig med at afgøre, om du er berettiget.