Hvorfor ikke de bare få det gjort: 7 ydeevne taktik for CEO’S

Hvorfor ikke de bare få det gjort: 7 ydeevne taktik for CEO’S

NATO Logi – taktisk rådgiver Associates

Buckling under vægten af kronisk virksomhedsomstruktureringer og frustrerede af udøvende kunstnere, der ikke reagerer på omhyggeligt udformet strategiske planer, højt niveau udøvende ledere konfronteres af en voksende kløften mellem hvad savn at blive gennemstegt og Hvad får gjort.

Lyder det bekendt? Det er en omstændelig tendens til, at der sandsynligvis sker i dit firma lige nu. Trods den tro, at deres strategiske plan er “klar til at gå”, er virksomhedernes ledere at opdage, at deres bedst lagt planer ikke giver forventede resultater.

Mener, at denne situation ikke gælder for dig? Tro om igen.

Overveje strategiplan fra en CEO perspektiv.

Selskabet har et godt produkt.

Talentfulde mennesker er i nøglepositioner.

Udøvende kunstnere har solid processer for at opnå målene.

Givet denne korte liste, antager mange CEO, at forventede resultater vil følge. Planen er god. Nu optrædende kun nødt til at slutte sig sammen til at ramme margen mål. Men uforudsete blinde pletter og utilstrækkelig gennemførelse kræfterne til at underminere den omhyggeligt udformet plan, som ikke overlever sine sammenstød med virkeligheden.

Hvordan sker dette? Lad os finde nogle af de kritiske faktorer, der når ikke afdækket og behandlet, skabe hindringer som langsomme fremskridt og forhindre mål.

Blinde pletter – virksomhedernes ledere af i dag står over for udfordringer uhørt 10-20 år siden. Givet dagens globale erhvervsklima med omfang og tempo af oplysninger, er det ikke muligt for den administrerende direktør eller executive team at være tilsluttet hver kritisk faktor, der er nødvendige for deres plan til at lykkes. Derudover kunne taktik, der var vellykket endnu 6-18 måneder siden være kontraproduktivt i dag.

Ændre træthed – felt generaler, disse mid-niveau ledere, der har til opgave at sætte CEO godkendt plan til handling, har det lige som ru. De også beskæftiger sig med forhold de ikke har oplevet før. Og de er ofte træt, bange og frustreret. De er slidt op beskæftiger sig med de hyppige ændringer i mål, politikker og udførelse processer. Disse ændringer, forsøger at beskæftige sig med planens sammenstød med virkeligheden, er alt for ofte mislykkede, føje til frustration niveauerne.

Ikke forståelse felt Reality – medmindre disse ændringer er genereret ud fra en forståelse af den aktuelle virkelighed, felt, kritiske hindringer for udførelse forblive udækket og ikke kan behandles med succes.

Når den strategiske plan på mål, men det er ikke at nå forventede resultater, er problemet i udførelsen.

Taktiske løsninger er altid simpel, altid lige foran dig. Men når du arbejder fra en 50.000 fod perspektiv og beskæftiger sig med vilkår du ikke har navigeret gennem før, det er ikke muligt at regne det ud på din egen.

I dagens erhvervsklima er det kun gennem flere veje til samarbejde, som din taktiske løsninger opstår.

Interne taktik

Oprette og opretholde relationer med flere kilder, der er i stand til at se virkeligheden i en situation: tillid til kammerater, direkte rapporter og felt generaler.

Udvikle muligheder for kommunikation, der horisontalt og vertikalt formidler rettidig, præcis rapporter af feltet virkelighed og de fremskridt-kritiske hindringer til opfyldelse af målsætningerne.

Oprette processer for at evaluere felt rapporter og afgøre, hvilken taktik er at opnå målrettede ROI eller skal justeres.

Udføre klart dokumenteret justeringer til den taktiske plan, med målinger, ansvarlighed og konsekvenser.

Eksterne taktik

Oprette og opretholde relationer med pålidelige kilder uden for organisationen.

Samarbejde med en erfaren, mål, klangbund, ikke involveret i politik eller investeret i virksomheden.

Udnytte input fra eksperter, der træner dine ledere og centrale aktører for at afdække og afhjælpe kritiske mangler i udførelse ydeevne.

Disse taktikker, konsekvent udført, vil skabe en henrettelse kultur i organisationen, og derefter din mennesker “får bare det gjort.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.