Den perfekte investeringsforening

Er den gensidige fond du bygge selv!
Den perfekte investeringsforening du bygge bør have til formål at eje mere end 12-15 selskaber; eje aktier i 12 selskaber ville give mangfoldighed skulle sove godt om natten og ville give et kontant udbytte hver uge i året. De 12 virksomheder (med forskudt dividende udbetaling datoer) i din perfekte investeringsforening bør ikke kun give et kontant udbytte hver uge i året, hver virksomhed bør også have en historisk oversigt over at hæve deres udbytte hvert år for mindst de seneste 8 år (til eliminere risikoen).
Den perfekte gensidig fond ville have ingen gebyrer knyttet, hver eneste cent i fonden ville arbejde mod dit afkast på investering (ROI). Der ville ikke være provisioner, belastning gebyrer, administrationsgebyrer, drift eller reklame gebyrer, og der ville være nogen ulovlig handelspraksis, skjulte gebyrer misbrug eller nogen form for skjulte gebyr. Den perfekte investeringsforening gavner kun dig og din familie og ingen andre.
Den perfekte investeringsforening ville kræve en spareplan til at tilføje til din beholdning hvert kvartal, indtil pensionsalderen. Dette ville give din perfekte investeringsforening dollar-cost-gennemsnittet (køb den samme bestand til forskellige priser gennem årene) ind i din beholdning hvert kvartal (dit udbytte fra selskaber ville være gør dette allerede, Kommissionens gratis; og i den perfekte gensidige Fonden din kvartalsvis investeringer i mere deler hvert selskab ville også være provision gratis). Med dette i tankerne, ville hver udbytte modtaget hvert kvartal fra et selskab i fonden være højere end den tidligere udbytte fra det samme selskab (så længe selskabet, i det mindste fastholder deres udbytte og i den perfekte investeringsforening hver virksomhed har en historie af hæve deres udbytte hvert år).
I den perfekte investeringsforening, når priserne på din kvæghold i fonden falder, ville kontant udbytte fra den perfekte investeringsforening blot fremskynde. Grunden til dette er enkel – jo lavere aktiekurser i fonden, jo højere udbytte udbytte. En virksomhed, for eksempel, kan betale en kvartalsvis udbytte af 50 cent en andel. Om selskabets aktiekurs er 70 dollars en aktie eller 40 dollars en andel, virksomheden betaler en kvartalsvis 50 cent en andel udbytte. Køb af flere aktier til en lavere pris, stock geninvesteret udbytte og kvartalsvise investeringer.
I den perfekte investeringsforening er dine penge ikke spredt alt for tynd. For eksempel ville sætte $5,000.00 i, lad os sige, den S & P 500 Index Fund, du ende med at eje omkring 10,00 dollar værd 500 forskellige virksomheder. Bortset fra det åbenlyse faktum, at dine penge er bliver spredt alt for tynd, enhver udbytte fra selskaber i indeks fond kunne muligvis blive spist op af ledelsens operationelle udgifter, reklame gebyrer og uanset hvad andre investeringsforening gebyrer (de kaldes ‘skjulte gebyrer’) er involveret.
I den perfekte investeringsforening er værdiansættelse af en bestand baseret på hvor ofte et selskab hæver sit udbytte og selskabets bestand påskønnelse i markedet for de sidste otte år. Det er denne værdiansættelse, der tjener det sin plads i den perfekte investeringsforening. Den perfekte investeringsforening ignorerer alle de andre udarbejde teknikker til sikkerhedsanalyse at finde værdi i en bestand. Jeg gætte, du kunne kalde det en Jerry Maguire, ‘Vis mig pengene’ sikkerhedsanalyse.
(Også, efter min mening alt for mange mennesker tilbringer for meget tid at kigge på tekniske diagrammer forsøger at forudsige hvad en bestand eller aktiemarkedet vil gøre i morgen. Bare fordi tusindvis af mennesker på Wall Street gøre leve gør «teknisk analyse» betyder ikke, du har også hoppe ud fra en bygning, også.)
I den perfekte investeringsforening er det troen på, at dividenden er et foranstaltningen en virksomhed ikke kan fudge. Penge har til at være der til at betale aktionæren. Indtjening, P/E ratio (efterstillede eller frem), pris til salg osv. alle vil falde på plads, hvis virksomheden stadig har nok indtjening hvert år til at fortsætte med at hæve sit udbytte. Den perfekte investeringsforening antager at hvis et selskab, for eksempel, der har en historie at hæve sit udbytte for sidste 35 år i træk; Det skal gøre noget rigtigt!
I den perfekte investeringsforening er udbytter fra virksomhederne, der også en sikkerhedsfaktor, som vil lægge en bund (support) på et lager. Udbytte udbytte/retur vil holde prisen på en aktie falder for langt, i tilfælde af et alvorligt fald i aktiemarkedet. Og, naturligvis, i den perfekte investeringsforening, lavere aktiekurserne fremskynde din indkomst.
Den perfekte investeringsforening er ægte!
Sådan begynder og investere i din egen perfekte investeringsforening kan findes i (rødme) min bog «The Stockopoly Plan».
Uddrag fra bogen kan findes på www.thestockopolyplan.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.