Bedste måder at vælge et kreditkort forarbejdning selskab

Bedste måder at vælge et kreditkort forarbejdning selskab

En af de mest kritiske beslutninger for at lancere en online-forretning er at beslutte, på hvilke kreditkortprocessor til at bruge og hvordan du vil vælge at behandle din debitorbetalinger. Der er to primære metoder at vælge imellem: du kan bruge en ægte erhvervskonto og gøre det selv eller du kan bruge, hvad der er kendt som en tredjeparts-processor. Metoden kreditkort processor du vælger kan muligvis påvirke udførelsen af hele dit websted.

Sandsynligvis er den bedste måde at vælge en kreditkortprocessor simpelthen notering dit behov og derefter sammenligne de forskellige tilgængelige planer. Vil omkostningerne være det vigtigste element og hvilke andre faktorer inddrages? Prøv sammenligning begge et sandt købmand konto til tredjeparts kreditkortprocessorer side om side.

Hvordan er en sand købmand konto adskiller sig fra en tredjeparts kreditkortprocessor?

Ægte købmand kreditkortprocessorer

Med en ægte erhvervskonto, du er handlende og du har mulighed for at anvende direkte gennem en bank. Dette sker dog ofte gennem en salgsagent. Kontoen vil blive dedikeret til din virksomhed kun. Du, som købmanden vil have total kontrol over kontoen og være helt ansvarlig for det i everyway. Du bliver nødt til at give en gateway for kontoen, fordi dette ikke vil indgå i kontoen.

Bemærk: Nogle firmaer, der tilbyder kreditkort processor planer vil udvide et bundt, der omfatter en gateway som lokkemad. Du kan frit vælge nogen gateway, du foretrækker, da de er helt adskilte enheder.

Dybest set, din købmand konto til en kreditkortprocessor er en direkte konto med Mastercard, Discover Card og American Express. Hvis du har løst til at modtage betalinger fra deres medlemmer, skal du overholde strengt af deres regler.

Tredjeparts kreditkortprocessorer

En tredjeparts kreditkort processor virksomhed har egen erhvervskonto og de give enkeltpersoner og virksomheder til at acceptere kreditkortbetalinger via dem. En tredjeparts kreditkort forarbejdning selskab har alle magt, da de laver regler, som du skal overholde, idet de tillader jer hen til lod deres købmand konto.

Hvornår bør du overveje at bruge et tredjeparts kreditkort forarbejdning selskab?

-Hvis din virksomhed ikke registreret

-Hvis du har været blacklistet

-Hvis du eller din mechanize anses for høj risiko

-Hvis du har dårlig kredit eller ingen kredit

-Hvis du kun behandle en lille mængde af transaktioner

Hvis du er en ikke-programmør og kan ikke udføre en kompleks API.

Yderligere overvejelser om tredjeparts kreditkort forarbejdning

1. de vil ikke opkræve højere satser for høj risiko virksomheder

2. de udføre ikke kreditkontrol

3. de kan ikke bruges med et separat gateway

4. deres navn vises på kundens kreditkort udtalelser

5. det kan tage op til en måned til at modtage deponerede midler.

6. du kan ikke forhandle priser for tredjeparts kreditkort forarbejdning.

Mest velansete online handlende forstå de vil være at acceptere kreditkort online og at de skal bruge en erhvervskonto og en betalingsgateway. Der er gode grunde for at påtage sig dette:

-Hvis der er store mængder af transaktioner skal behandles, vil diskontoen være langt bedre end med en ægte købmand konto end med en tredjeparts kreditkort forarbejdning selskab.

-Handlende vil have 100% kontrol over kontoen. Købmanden kan forhandle direkte med kunder og det er den handlendes navn, der vises på kundens kreditkortopgørelse.

-Gennemsigtig checkout funktion – tillader debitorpostering skal behandles direkte på den handlendes hjemmeside og ikke bliver omdirigeret til en tredjepart hjemmeside.

-Skildrer et mere professionelt billede – et sandt købmand konto er en mere problemfri proces, der forventes fra kunder.

Når du ansøger om et sandt erhvervskonto, du bliver nødt til at gå gennem en fuld kredit check og du kan ikke bruge kontoen i alligevel til din egen personlige brug. Priser er altid forhandles men højrisikoprodukter vil samle meget højere priser. Du kan bruge en separat gateway efter eget valg for kreditkort forarbejdning og dit virksomhedsnavn vises altid på kundens erklæring. Midlerne vil blive deponeret inden for 1-3 dage og du kan være låst fast i en kontrakt i flere år.

De fleste online forretninger, der lige er startet ud har små margener og stramme budgetter. Omkostningerne vil være den vigtigste faktor i at vælge et kreditkort forarbejdning selskab for de fleste af dem. Hver virksomheds behov vil variere, da vil de tilbud de modtager for kreditkort forarbejdning. I at foretage en sammenligning, det er næsten som at sammenligne appelsiner og appelsiner og kan være ganske vanskeligt. Én måde at nærme sig sammenligning processen er at indsamle oplysningerne om gebyrer i forbindelse med både tredjemand og en ægte købmand konto først.

-Setup gebyr: hvor meget du skal betale for at oprette kontoen

-Diskonteringssats: procentdelen af salg, som processoren tager

-Transaktionsgebyr: flat gebyr processor gebyrer for hver transaktion

-Månedlige gebyr: den månedlige gebyr forbundet med at holde kontoen aktiv

-Setup gebyr: omkostningerne til at oprette et gateway

-Gateway månedligt gebyr: den månedlige gebyr opkræves af gateway udbyder for brug af deres betaling gateway-tjenester

Næste, en liste over antallet af transaktioner vil du hver måned og hvor meget den gennemsnitlige kunde vil bruge på din hjemmeside. Der er et væld af tredjeparts-processorer og sande købmand udbydere for kreditkort forarbejdning der kan sammenlignes. For eksempel, pavelig og Verisign er to kendte virksomheder, men er helt anderledes.

Konklusion

Du kan i sidste ende brug begge disse metoder til at bruge kreditkort forarbejdning online, men den måde, hvorpå de gennemføres er meget forskellige. Samtlige værelser har egen særlige fordele. Da hver virksomhed er forskellige, skal du overveje alle faktorer involveret med at acceptere kreditkort online, ikke bare omkostningerne. Nogle gange, kan betale et par ekstra omkostninger i gebyrer forbedre oplevelsen kunder og det overordnede udseende af din hjemmeside. Tage rigelig tid til at udforske alle dine muligheder for at finde den bedste omkostningseffektive kreditkort forarbejdning selskab, der fylder behovene i din online-forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.