Picking et Small Business Accounting Program

En small business accounting program bør udføre tre opgaver: spore indtægter og udgifter, generere forretningsformularer og opbevare detaljerede fortegnelser for andre aktiver og passiver.
Sporing af indtægter og udgifter
Opgave for at spore en business indtægts- og omkostningsposter er virkelig det vigtigste job i et regnskabssystem. Hvis du ejer eller administrerer en lille virksomhed, naturligvis, skal du nogle værktøj til måling af din indkomst og din cash flow.
Selvom checkhæfte programmer som Quicken og Microsoft Money lidt mere end holde en checkhæfte, kan du faktisk holde finansielle poster for en virksomhed lige ud af en checkhæfte. For at gøre dette skal kategorisere du blot indskud som falder ind under nogle indkomst kategori. Og når du skriver en check eller gøre nogle andre tilbagetrækning, du kategorisere udgifter som falder i nogle udgiftsarten.
Et problem med at bruge en checkhæfte program, er imidlertid, at ved hjælp af en checkhæfte program, du implicit bruger kassebogførte regnskabsmæssige til at holde styr på dine indtægter og udgifter. Kassebogførte regnskabsmæssige tæller indkomst, når du modtager et depositum og tæller regning, når du skriver en check.
Kassebogførte regnskab er let at forstå, og det betyder du er mindre tilbøjelige til at gøre fejl i gennemførelsen af det. Kassebogførte regnskab er dog generelt alt for upræcis til mere komplicerede virksomheder. Hvis du bruger lagerbeholdning i din virksomhed, for eksempel, kassebogførte regnskabsmæssige ikke er meget præcis – og Internal Revenue Service tillader det ikke.
Og der er andre omstændigheder, i hvilke kassebogførte regnskab producerer alvorlig og normalt uacceptable fejl i præcision. For eksempel, hvis du ofte modtage penge før du har faktisk tjent det, eller hvis du ofte afholde udgifter, længe før du faktisk nødt til at betale for dem, skal du bruge en mere sofistikeret regnskabsprogram end en checkhæfte program.
Generering af forretningsformularer
Den anden opgave, som en lille virksomhed regnskabsprogram skal hjælpe dig med er generation forretningsformularer. Den mest almindelige forretningsformular er simpelthen en check. Checkhæfte program hjælp du gør dette. Andre forretningsformularer, at små virksomheder ofte nødt til at producere omfatter fakturaer, kreditnotaer, månedlige opgørelser, indkøbsordrer og så videre.
Hvis du har en lille virksomhed med meget enkle form krav — måske skal du kontrollerer kun — så en checkhæfte program kan arbejde meget godt for dig.
Men hvis du har omfattende eller kompliceret business form generation krav, en mere fuld-kendetegnet små virksomheder regnskabs pakke, Intuit QuickBooks, Peachtrees komplet regnskabsmæssig eller Microsoft Small Business Accounting vil gøre en bedre job for dig.
Hvis du producerer mere komplicerede former, men du producerer disse andre former med et tekstbehandlingsprogram, kan derefter en checkhæfte program stadig arbejde for dig.
Detaljeret registrering for andre aktiver og passiver
Den tredje opgave, som en lille virksomhed regnskabsprogram skal hjælpe dig med er detaljeret journalføring af dine vigtigste aktiver og passiver. En checkhæfte program lader dig holde gode nøjagtige optegnelser af kontanter, og for nogle virksomheder er det vigtigste aktiv. Men mange små virksomheder har andre betydelige aktiver og forpligtelser, de har brug for at spore, for eksempel, tilgodehavender, lager og leverandør kreditorstyring.
Om, hvorvidt et bestemt program regnskabsmæssige værktøjer giver tilstrækkelig aktiv- og passivposter registrering, afhænger af situationen. Dog ingen små virksomheder regnskabsprogrammet ikke alt hvad du behøver at gøre. Et regnskabsprogram, der giver en omfattende liste af funktioner, i sagens natur, bliver en udfordring at bruge. Eksempelvis flytning til periodiseret bogføring tilføjer en hele lag af kompleksitet til finansielle journalføring, og holde detaljerede fortegnelser over lageret tilføjer endnu et lag.
Af disse årsager, selv når et bestemt program ikke gør alt hvad du behøver at gøre, din bedste valg stadig kan være at bruge programmet — og så bare leve med sine mangler.

5 Comments on “Picking et Small Business Accounting Program

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.