Hvordan man kan organisere dine papirer

Mange mennesker har en enorm udfordring at håndtere den indgående papirarbejde. (Hvad der skete med det papirløse kontor?).
Papirarbejde lander på dit skrivebord og en eller anden måde finder vej til din indbakke. Til sidst bliver i bakken så høj, det eksploderer og ender over hele skrivebordet. Det er fordi du undgået at tage aktion på disse rodet stykker papir det øjeblik, de ankom. Nu du har intet andet valg end at sortere gennem eksplosionen og rydde op i bunken eller rent faktisk gør noget med papirarbejdet.
Det er også frustrerende, når du skal søge i bunken til at søge information nogen har bedt dig om. Mange gange jeg har kontaktet folk til at følge dem op og jeg kan automatisk billedet deres desktop, da de søger deres indbakke for de oplysninger, jeg har sendt dem.
Hvordan kan en bunke papir forårsage du så meget stress? Hvis bare du kunne organisere papiret, så det ville forsvinde! Ser man på det er nok til at hæve en persons blodtryk. Nå her er et par organisere tips til at hjælpe dig med at tæmme papirarbejdet.
Køb en stor lodret wire skridt fil (tilgængelig fra stationers)
Sortere din i-bakke/s eller bunker og organisere papirarbejdet i lignende kategorier, dvs.
Korrespondance
Læsning
Klienter
Fakturaer
Personale
Label manila mapper med ovennævnte kategorier.
Placere omslag til skridt fil.
Nu har du alt dit arbejde at gøre, sidder i håndterbare filer. Det er meget mere effektivt end blander bunker af papir.
Denne enkle, men praktiske enhed gemmer min revisor 2 timer pr. uge. Ved du, hvad betyder, at en revisor, der opkræver ud på $100 i timen?
Gemme to timer om ugen @ timesats på $200
2 TIMER/UGE = $200
= 8 TIMER/MTH = $800
= 96 TIMER/Ã…R = $9.600
Du behøver ikke at være en revisor til at forstÃ¥ betydningen af gemmer en lille mængde af tid og den betydning det har samlet. Det er altid de smÃ¥ ting i livet – de ene percenters, som gør forskellen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.